DuList IN

Počinje dubrovački street food festival Bavarin!

BAVARIN FULL

Počinje još jedan Bavarin. Dubrovački street food festival održavat će se od 5. do 14. svibnja u Lazaretima. Kreativna četvrt postaje gastro oaza u koji stižu najbolji hrvatski chefovi, kao i omiljeni hrvatski izvođači, uz neizostavan dodatak brojnih edukativnih radionica za velike i male.

Dolazak najboljih svjetskih barmena iz londonskog Lyaness bara odlična je prilika za brojne dubrovačke ugostitelje kao i njihove goste i partnere da se upoznaju s radom ovih eksperata na radionici gdje će talentirani gosti iz Ujedinjenog Kraljevstva prezentirati samo najbolje od svjetske barske scene.

-Ove smo godine imali slatke brige s obzirom na to da se dobar glas o uspješnom prvom izdanju Bavarina proširio među brojnim akterima gastro scene, a osim brojnih chefova koji donose doista samo najbolje od street fooda – pozvali smo i vodeće svjetske aktere barske scene – izjavio je direktor festivala Antonio Franić.

MAMUTXCILIC2

Velika novost drugog izdanja je i Kino Bavarin. Dok je nedjeljno jutro 7.svibnja rezervirano za objed pod ravnanjem Gorane ‘Goge’ Milaković, finalistice popularnog kulinarskog showa, subotnje jutro 6. svibnja bit će obojeno najljepšim bojama jer i ove godine na Bavarin se vraća likovna radionica splitske dizajnerice Anamarije Asanović koja na drugom izdanju festivala priprema niz iznenađenja i brojne nagrade.

Svi gurmani i gastronomadi definitivno će doći na svoje zahvaljujući vrhunskim jelima koja vas idućih deset dana čekaju u Lazaretima – od mesnih delicija Predraga Žmire, najboljeg burgera zadarskog Picnica, Gogine nove uspješnice Mozza Lize, neodoljivih slastica Tee Mamut…

BAVARIN ATMO

Službeno otvorenje festivala zakazano je za 5. svibnja u 19.30 minuta, a nakon što kušate već spomenute delicije, uz neizostavan najljepši pogled na Grad, slijedi zabava s taktovima Nene Belana i njegovih Fiumensa dok je subota, 6.5. rezervirana za Vannu. Dubrovčane i njihove posjetitelje zabavljat će i legendarni Kuzma i Shaka Zulu (11.5.), zatim mlada i talentirana Gina Damjanović i The GeeGee’s (12.5.), jutarnji koncert Mije Dimšić očekuje ih u subotu (13.5.), a pratit će se i Eurosong na velikom video zidu (13.5.). Da dubrovački festival ima finale kakvo zaslužuje pobrinut će se domaće snage – Silente koji će premijerno predstaviti i svoju novu pjevačicu (14.5.)

Radno vrijeme festivala je svakim danom od podne do ponoći, a vikendom od 10 ujutro pa sve do ponoći.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist