Grad

POBUNA STANARA Ako pokušaju graditi benzinsku postaju izlazimo na ulice!

peticija benzinska postaja sarenac stjepanovic vojnovic 3

Kreativnosti našeg gradonačelnika što se tiče prostornog planiranja nema kraja.

Oni koji ga poznaju tvrde kako je u stanju satima gledati u razne karte i planove kako bi što bolje iskoristio dubrovački prostor. Barem onako kako on to vidi. Nažalost, njegove vizije često su u sukobu s onim malim ljudima čije su životne ušteđevine ili emocije vezane u stanu, kući, djedovini. Slična stvar događa se u ulici Iva Vojnovića, u tzv. zgradama Solidarnosti čiji su se se stanari nedavno organizirali kako bi se borili protiv ideje gradonačelnika da njihov parking pretvori u benzinsku postaju.

Stanari na nogama
– Nama je prva vijest o benzinskoj pumpi bila kada smo to pročitali svojedobno u DuListu. Mislim da je takav plan postojao već ranije, ali ako se ja ne varam prvi plan je bio da je smjeste na parking u ulici Josipa Kosora. Pretpostavljam da su od toga odustali jer je tamo djelomično privatno vlasništvo – kaže nam Antonije Stjepanović, predstavnik stanara zgrade ulice Iva Vojnovića 31A.
-Prema informacijama koje mi imamo, tamo će se graditi benzinska i podzemna garaža s 500 mjesta, a nitko nas ništa nije pitao – kaže Stjepanović.

Što o svemu kaže Marija Šarenac, predstavnica stanara susjedne zgrade, te što su nam poručili iz Grada Dubrovnika pročitajte u našem tiskanom izdanju.

Pročitajte još

PLOČA JE UDARENA! Franković i Potrebica obišli radove hangara VK Neptun

Dulist

OBAVIJEST HEP-A Gornji Kono u srijedu bez struje

Dulist

NEUREDNA I ZAPUŠTENA ŠIPANSKA LUKA Može li to bolje?

Dulist