Zanimljivosti

‘PLANIRAO SAM VEĆU FESTU’ Andrija Jarak slavi 50. rođendan!

Andrija Jarak 2018 2

Dubrovčanin Andrija Jarak, koji ima više od 20 godina iskustva u novinarstvu i prepoznatljivo je lice informativnog programa Nove TV, slavi 50. rođendan.

-Proslavit ću ga doma skromno s obitelji i djecom. Planirao sam veću festu, ali zbog svega s koronavirusom odgodio sam ju za neka bolja vremena – rekao je Andrija.

Rekao nam je kako mu to i nije toliko bitno, nego samo želi da prođe cijela ova situacija. ‘Nek’ smo samo živi i zdravi’, istaknuo je Andrija, kojeg gledatelji Nove TV jako dobro znaju. Našalio se kako je sad već u ozbiljnim godinama, prenosi Nova TV.

Andrija je stalno na terenu i tijekom pandemije koronavirusa te poštuje mjere zaštite, a za 50. rođendan nećemo ga gledati u informativnom programu Nove TV.

‘Dobio sam slobodan dan, bili su uviđavni na poslu i, eto, sa svojom sam obitelji kod kuće’ ispričao je reporter, koji je u braku sa suprugom Ivanom te imaju sina Ivana i kćeri Anamariju i Luciju.

Inače, Andrija je jedini domaći novinar za kojeg je vezana kletva ‘dabogda ti Jarak izvještavao ispred kuće’. To znači da se nekome ne piše dobro.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1806. U rodnom Dubrovniku umro prosvjetiteljski pisac Tomo Bassegli

Dulist

Goran Milić oduševljen cijenama u kafiću u Slanome

Dulist

KUĆA BUKOVAC Započela Mala kazališna radionica pod vodstvom Nikše Butijera

Dulist