Sport

PING PONG LIGA Soul Caffe na krilima Mikulića svladao Geoplan i zadržao vrh

SOUL CAFFE GEOPLAN 01

Odigrano je 4. kolo u 1. i 2. ligi Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

Favorizirani Soul Caffe upisao je još jednu pobjedu. Tvrdim orahom u derbiju kola pokazao se Geoplan (6:4), a posebno njihov najbolji igrač Filip Mikulić s čak tri pojedinačne pobjede i prepuštena tek četiri seta. Inače, u tom meču čak su tri utakmice igrane u pet setova, a u sve tri je slavio Geoplan. To pak nije bilo dovoljno za osvajanje bodova. Na kraju se radovala momčad Soul Caffea.

U ostalim susretima 1. lige Dr. Čolić je s 10:0 razbio Halo Dubrovnik, baš kao i Dubrovnik 1 momčad Šampinjona. Marinkolor je sa 6:4 bio bolji od OŠ Cavtat Konavljanina, a Soul Caffe 2 s 9:1 tukao Srđ.

U 1. ligi Soul Caffe drži vrh s maksimalnim učinkom i 12 bodova, dva više od OŠ Cavtat Konavljanina i Marinkolora.

Nakon 4. kola najbolji igrači 1. lige su Filip Mikulić (Geoplan) Maro Mileusnić (Soul caffe) i Paulo Mandić (Soul caffe), a Paulo Mandić i Maro Mileusnić (Soul caffe), Vedran Đurđević i Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) i Damir Gleđ i Filip Mikulić (Geoplan) najbolji parovi.

U 2. ligi Dubrovnik nastavlja dominaciju. Ovaj put žrtva je ekipa Samo lagano, koja se nije pojavila na utakmici, koja je zapisana kao 10:0 za vodeći drugoligaški sastav. Uvjerljivih 10:0 zabilježio je Luka Sorkočević protiv Lapad kolora. U ovom slučaju se igralo, ali poraženi nije pružio veći otpor. U trećem meču Eurokarbon je sa 6:4 bio bolji od OŠ Gruda.

Dubrovnik je vodeći drugoligaš s maksimalnim učinkom, ispred Luke Sorkočevića i Eurokarbona s dva boda manje.

Najbolji pojedinci su igrači Dubrovnika Kemal Halilović, Maroje Lalić i Frano Martić, a najbolji parovi Vlaho Car i Zvonko Koštro (OŠ Gruda), Maroje Lalić i Frano Martić (Dubrovnik) te Toni Portolan i Đivo Vidojević (Eurokarbon).

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist