Sport

PING PONG LIGA Donosimo rezultate drugog kola!

stolni tenis089

Odigrano je drugo kolo Prve lige 43. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. Ekipa Ombla u ovom kolu trebala je igrati s ekipom koja je otkazala natjecanje, dobila je ovaj susret 7:0 bez igre.

Ekipa Srđ pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Siniša Desnica donio je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivo Miličić i Milan Rezo. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta ostvario je Goran Raspopović dok je jednu pojedinačnu pobjedu ostvario Drago Kasač. Ekipa Aragosa travel ovu utakmicu igrala je bez trećeg igrača tako da je dvije utakmice izgubila bez igre.

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Ceresit rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Mario Mozara (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Luka Kulaš, Šimun Lukačević i Ivana Vidojević donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Joško Martinović i Ivana Vidojević. U poraženoj ekipi, pored dvije pojedinačne pobjede igrača utakmice jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Teo Kasač.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, braća Petković, Dario i Ivica, donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za poraženu ekipu donijeli su Ilija Stipić i Ivan Vlahutin. Isto tako poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Ilija Stipić i Ivan Vlahutin.

Ekipa Orlando pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Jure Volarević (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Damir Gleđ donio je dvije pojedinačne pobjede isto bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Damir Gleđ i Jure Volarević. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Goran Brajković i Slobodan Ljepava.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Marko Šarić donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Barbara Vlahović donijela jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Pavle Radonić.

Nakon 2. kola u 1. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Srđ s osvojena 4 boda, druga je ekipa Marinkolor s osvojena 4 i treća ekipa Dr Čolić s osvojena 4 boda. Najbolji pojedinci nakon 2. kola su Ivo Miličić (Srđ), Jure Volarević (Orlando) i Damir Gleđ (Orlando).

Najbolji parovi nakon 2. kola su Ivo Miličić / Milan Rezo (Srđ), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Joško Martinović / Ivana Vidojević (Lapad kolor).

-S obzirom da je jedna ekipa otkazala natjecanje, zbog nažalost poznatih razloga, prije samog početka prvog kola, mi ćemo voditi ligu s 12 ekipa s tim da će svaka ekipa koja bude u rasporedu kola s NO NAME ekipom dobiti utakmicu bez igre rezultatom 7 : 0 kao i prijavljeni igrači i par s skorom 3 : 0 u setovima i 33 : 0 u poenima – istaknuto je.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte treninge s ljetne škole atletike

Dulist

HRVATSKA DIŠE ZA DRAŽENA Spektakl u čast legende okuplja svjetske košarkaške zvijezde

Dulist

BARAKUDEU19 Velikom pobjedom nad Turskom do četvrtfinala

Dulist