Sport

PEZO BEZ KOMENTARA NA VIĆANA ‘Izvršni odbor HNS-a donosi konačnu odluku’

gradsko vijece pezo

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije Blaž Pezo nije želio komentirati dopis Pera Vićana, koji je, podsjetimo, stava kako je odluka o prekidu Treće HNL – jug lažna te da je sjednica na kojoj je ta odluka donesena izmišljena’.

Pezo nam tek navodi kako je Izvršni odbor HNS-a jedino tijelo koje ima ovlasti i koje će u konačnici i donijeti odluku o nastavku ili prekidu natjecanja u bilo kojoj kategoriji. Ističe nam i kako je sukus zaključaka koji su doneseni na sjednici Međužupanijskog odbora HNS-a Nogometnog središta Split taj da se natjecanje u amaterskim ligama neće nastaviti, nitko iz tih liga neće ispasti, a da će se o eventualnom popunjavanju, odnosno proširenju tih liga znati nakon što Izvršni odbor HNS-a definira nastavlja li se ili ne natjecanje u Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi.
-Ona se jedina još eventualno može odigrati jer je profesionalna liga, a sve ostalo su amaterske lige financirane iz jedinica lokalne samouprave. Ne vidim ništa sporno u donesenim zaključcima i podupirem ih, a Izvršni odbor HNS-a je tijelo koje će donijeti konačnu odluku – zaključuje Pezo.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist