Politika

Penić: Lažirali su izbore, zvao sam Milanovića!

penic

Nakon izbora za predsjednika, odnosno predsjednicu za županijski SDP dio novinara ispred zgrade Pentagona svjedočio je, u najmanju ruku čudnom događaju.

Naime, nakon što je proces prebrojavanja glasova trajao nevjerojatna 2 sata i 40 minuta, a odrađene su proceduralne riječi kandidata u drugom krugu, Davor Penić izašao je iz zgrade u pratnji svoje supruge i predsjednika izbornog povjerenstva Luke Ljubičića. Pritom je pričao na mobitel govoreći osobi s druge strane ''kako je već kontaktirao Milanovića'', a dok je Ljubičić ostao kratak njegovoj ženi na upit o tome zašto su se glasovi toliko prebrojavali Penić je optužio nekoga za lažiranje izbora.

Vidjevši novinare tek nekoliko metara preko puta nije se dao smesti te je na mobitel rekao: ''Lažirali su izbore, tražit ću poseban izlist svega'', rekao je Penić, nakon čega je sjeo u svoj SUV i otišao dalje.

Naravno ostaje nejasno s kime je razgovarao, na koga je točno mislio i je li to rečeno tek u afektu, no jasno je kako stvari neće ostati na ovome.

Pročitajte još

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist