Sport

Patrik Prigl prvak Hrvatske!

patrik prigl judo 1

Patrik Prigl, član Judo kluba Dubrovnik 1966, prvak je Hrvatske u kategoriji do 60 kilograma na Prvenstvu Hrvatske za djevojčice i dječake do 13 godina koji se održava u Samoboru.

U konkurenciji 18 natjecatelja, na putu do zlata ostvario je četiri pobjede, sve s maksimalnim učinkom tj. iponom. I ostali dubrovački judoke u Samoboru su ostvarili odlične rezultate.

Anđela Violić (JK Dubrovnik 1966) osvojila je srebro u kategoriji do 48 kilograma u kojoj je nastupilo 15 djevojčica, dok je Bruna Bilić (također JK Dubrovnik 1966) u istoj kategoriji osvojila broncu upisavši tri pobjede i poraz od buduće prvakinje.

Laura Žutac (JK Župa dubrovačka) osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 52 kilograma, dok brončane medalje s natjecanja donose Luka Kirigin (JK Ura Nage) u kategoriji do 34 kilograma i Petar Šiljezar (JK Župa dubrovačka) u kategoriji do 60 kilograma.

Peta mjesta osvojili su Luka Kraljević (JK Slano, kategorija do 34 kilograma), Stijepo Kristović (JK Ura Nage, – 55), Mihaela Đuho (JK Dubrovnik, -28), Lujo Domaćin (JK Dubrovnik, -60), Petrunjela Pavić (JK Župa dubrovačka, -40) i Lena Galjuf (JK Župa dubrovačka, -52). 

Luka Violić (JK Dubrovnik 1966) osvojio je sedmo mjesto u kategoriji iznad 60 kilograma, dok je najmlađi natjecatelj Marko Vareškić (JK Dubrovnik 1966) u kategoriji do 38 kilograma upisao jednu pobjedu i dva poraza u svom prvom nastupu na Prvenstvu Hrvatske.
Na natjecanju je nastupilo 278 judoka iz 47 klubova.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist