DuList INDuList PROMO

Panika – mali kutak za velike ljubitelje dobrih jela

panika glavna

Pizzeria Panika, mali kutak za velike ljubitelje dobrih jela, nalazi se na adresi Od Izvora 72 u Novoj Mokošici.

Simpatična i mala pizzeria s kaskadno postavljenim stolovima u toplom, ugodnom ambijentu posjetiteljima daje osjećaj intime bilo da se radi o velikom društvu, prijateljima ili zaljubljenim parovima. Uživajte u kavi ili probranim pićima u žutim naslonjačima ili se sakrijte od znatiželjnih pogleda i uživajte u raznovrsnom izboru pizza i svih ostalih jela.

Svakodnevno od pomno biranih namirnica, Panika spravlja mirisne pizze, topla i hladna predjela, slasna jela s roštilja, maštovite salate, tjestenine, lasagne, te slatke užitke za kraj, svima omiljene palačinke. Također, u ponudi je fina meksička hrana, pripremljena sa svježim povrćem blago ili pakleno ljuta ovisno o želji pojedinog gosta.

Panika je svoju ponudu obogatila i marendama te se cjenovno još dodatno približila svojim gostima. Pripremljene od svježih sastojaka, marende se razlikuju od dana do dana. Što je danas u ponudi može se pogledati na Facebook profilu Pizzeria Panika.

Uz sve navedeno pizzeria dostavlja sva jela na kućnu adresu što omogućava uživanje u ukusno pripremljenoj hrani u miru Vašeg doma.

Naručiti ili rezervirati Vaše mjesto možete na broj telefona 020 454 300.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca