Sport

‘PALO’ PRIMORJE Jug slavi na Kantridi!

jug facebook

Utakmica 11. kola TRVL između dubrovačkog Juga CO i momčadi Primorja EB, koja se u petak navečer odigrala na bazenu Kantrida, završila je pobjedom Dubrovčana.

Rezultatom 12:9 (2:3, 4:5, 0:3, 3:1) Jugaši su nadigrali riječko Primorje, a kako je pred današnji susret rekao Felipe Perrone, ovo je Jugu najvažnija utakmica u ovom dijelu sezone. Istaknuo je i kako na Kantridi nije lako uzeti bodove.

-Lani smo jedini poraz upisali baš tu. Uz sve to, dosta smo i umorni od stalnih putovanja posljednji tjedan tako da ne očekujem laku utakmicu, morat ćemo se dobro potrudit za pobjedu – rekao je uoči derbija Perrone.

No, teško osvojiva tvrđava večeras je ipak pala!

Listu strijelaca s pet golova predvodio je upravo Felipe Perrone, tri su djelo Paula Obradovića, dva Josipa Vrlića dok su po jedan dali Loren Fatović i Maro Joković. Marko Bijač upisao je 11 obrana. Nakon jedanaest kola, Jug je s maksimalni 30 bodova na prvom mjestu, drugi je Jadran Carine s osam bodova manje. Upravo je crnogorski prvak gost Juga u sljedećem kolu koje je na rasporedu 4. veljače.

Utakmicu su sudili Splićani Nenad Periš i Branko Banovac dok je delegat bio Zdravko Kučinić iz Zagreba.

 

Tekst: DuList/ www.jug.hr; Foto: Facebook/VK Jug

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist