Aktualno

Ovo su cijene opskrbe unutar povijesne jezgre!

pretovarna zona ploce4

Sanitat je ovog četvrtka, 1. lipnja započeo s opskrbom povijesne jezgre elektrovučnim vozilom.

Objavljen je i cjenik usluga za navedenu opskrbu koji se može pronaći na stranicama Sanitata. Pošiljke se dijele na paletizirane i nepaletizirane.

Primjerice, kod paletizirane pošiljke, isporuka palete mase do 200 kilograma košta 20 eura. Isporuka patete između 400 i 500 kilograma iznosi 29 eura.

paletizirane posiljke

-Cijena je iskazana bez PDV-a. Odnosi se na jedno dostavno mjesto, a uključuje prijevoz i manipulacije (utovar i istovar). Konsolidirane palete – svako dodatno dostavno mjesto naplaćuje se 5 eura – ističe se ispod stavke paletizirane pošiljke.

Nepaletizirane pošiljke
Što se tiče nepaletiziranih pošiljki, cijena pošiljke do 5 kilograma košta 4 eura, a ona između 400 i 500 kilograma iznosi 28 eura.

-Cijena je iskazana bez PDV-a. Uključuje prijevoz i manipuilacije – utovar i istovar – ističe se među ostalim ispod stavke nepaletizirane pošiljke.

nepaletizirane posiljke0

Također, na njihovim se stranicama mogu pronaći i opći uvjeti isporuke komunalne usluge opskrbe unutar povijesne jezgre posebnim vozilima, kao i odluka o radnom vremenu pretovarne zone.

Gradonačelnik Maro Franković je najavio kako će se u nadolazećim tjednima broj vozila povećati, ali i da uskoro stižu i električna kolica s pneumatskim gumama. Iz Grada Dubrovnika navode kako će se utovar robe vršiti s prihvatno-pretovarne zone na Pločama u cilju dostave robe građanima i poslovnim subjektima unutar povijesne jezgre.

Pročitajte još

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist