DuList IN

Ovo je nono kojem je Nikolina Družić posvetila nastup na SuperStaru

nono nikolina

Naša sugrađanka Nikolina Družić oduševila je žiri i publiku svojom izvedbom Oliverove pjesme ‘Ti me vodi preko voda’ i prošla dalje… Njen je nono, kazala nam je, preminuo prije 2 godine što je za nju bio veliki stres i neizmjerno bolan gubitak.
-Apsolutno mi je značio puno u životu, tako reći odgojio me. Naučio me manirima, uvijek me je podržavao u svemu, nikada ništa nije problem, uvijek bi se našlo riješenje da bih ja ostvarila svoje neke ciljeve. I zato je zaslužio da mu posvetim tu pjesmu koja i sama navodi ‘Ti me vodi preko voda bile mirne bile jarne’ – e to je bio moj nono!
Nakon potresne smrti svog nona odlučila se čvrsto, priznala nam je, baviti se glazbom unatoč obeshrabrenju koje je doživjela kad se prije 5 godina prijavila na audiciju za sličan show Zvijezde, ali nije prošla.
-Upravo glazba mi je pomogla u tom trenutku da donekle shvatim svoju tugu te da je izrazim kroz pjesmu. Tako da je proradio neki moj inat te sam se odlučila prihvatiti rada na sebi i svojim vokalnim tehnikama da ih poboljšama. I tako je na red došao i SuperStar. Htjela sam sebi dokazati da ja to mogu odvažila sam se na taj korak – rekla nam je Nikolina.
Razgovor s našom SuperStar Nikolinom pročitajte u tiskanom izdanju DuLista!

Foto: Privatna arhiva

nikolina superstar web

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist