DuList PROMO

OTVORENA NOVOUREĐENA GRAĐA Brojna iznenađenja i popusti do kraja dana

gradja promo otvaranje 6

Građa u Čibači ovog je četvrtka ponovno otvorila svoja vrata, još modernija i dostupnija te potpuno prilagođena svakom kupcu predstavljajući niz noviteta i zanimljivosti. Danas su u tijeku veliki popusti do 20 posto s još 20 posto na cjelokupan asortiman te se svaki kupac može osvježiti pićem i poslužiti se mesnim delicijama s roštilja.

Sve prisutne, zaposlenike i kupce pozdravili su članovi uprave s operativnim direktorom Građe Stipom Burićem dok je svećenik don Vilim Petrović blagoslovio prodajni centar i radnike. Nakon blagoslova, uslijedilo je svečano rezanje vrpce čime se označio početak dana prepunog aktivnosti i posebnih događanja.

– U još široj ponudi proizvoda na svim našim odjelima usjpjeli smo zadovoljiti sve potrebe naših kupaca. Poslovnica je dobila novi vizual kako bi se kupci osjećali ugodnije te samom prezentacijom robe uz tehničku podršku našeg stručnog osoblja, naših trgovaca svi koji nas posjete trebali bi naći put do željene kupnje. Uz vrhunske cijene proizvoda te brži i efikasniji sustav naplate želimo da svaki naš kupac bude zadovoljan svojom kupnjom – istaknuo je Burić.

– Pozivamo sve u Dubrovačkoj regiji, a i šire da dođu danas kod nas kako bi se uvjerili u sve navedeno te kako bi uz besplatan roštilj i piće iskoristili super ponudu s duplim popustima koji traju samo danas. Ako pak ima onih koji su danas spriječeni čekamo ih narednih dana također uz pogodnosti za sutra 20 posto +15 posto ili u subotu uz 20 posto+10 posto. Veselimo se i zahvaljujemo se svakom posjetitelju i kupcu – rekao je Stipo Burić.

 

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović