Aktualno

Osvojite Darkfield analizu žive kapi krvi

darkfield analiza

Darkfield analiza je bezbolna metoda, a vrši se uzimanjem kapljice krvi iz prsta koja se potom, bez bojanja i fiksiranja, promatra pod mikroskopom dok je krv živa (otprilike 15-tak minuta). Može se koristiti u medicinske svrhe kao nadopuna klasičnoj medicini, a kao preventivna metoda preporuča se svima budući da se upalna stanja i predispozicije za bolesti mogu vidjeti i do 6 mjeseci prije pojave prvih simptoma. To je, poput sistematskog pregleda na koji odlazimo jednom godišnje, važna preventivna mjera jer se na taj način mogu poduzeti mjere u cilju jačanja organizma i spriječavanja bolesti prije nego se bolest uopće razvije.

U Dubrovnik sada već pune 3 godine redovito dolazi osječka doktorica dr.sc. Albina Dumić, spec.obit.med. koja je za Darkfield mikroskopsku analizu iz žive kapi krvi certificirana od 2000. godine, a Dubrovčanima će opet biti na raspolaganju ovu subotu i nedjelju, 7. i 8. ožujka 2020.

Doktorica Dumić, inače obiteljski liječnik, iza sebe ima mnoga priznanja i veliko iskustvo, a zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj praksi u obiteljskoj medicini i Darkfield dijagnostici, poznaje gotovo sve dijagnoze modernog čovjeka. Pacijentima najčešće daje odgovore na pitanja u vezi iscrpljenosti organizma, lošeg imuniteta, čestih viroza, glavobolja, alergija, posljedica uzimanja lijekova (zatrovanosti organizma), kiselosti organizma, želučanih tegoba, kožnih oboljenja, hormonalnih dizbalansa, mogućih parazita i bakterija u organizmu, oporavka nakon teške bolesti, itd.

Broj mjesta je ograničen. Svoj termin možete rezervirati putem Facebook stranice ili na broj 098/618-917. Cijena Darkfield analize s individualnim stručnim savjetovanjem kod doktorice je 350 kuna i traje oko pola sata, a nalaz dobijete odmah po završetku.

Za naše čitatelje osigurali smo jednu besplatnu Darkfield analizu sa savjetovanjem kod doktorice Dumić! Sve što trebate napraviti je poslati e-mail s naznakom ‘Darkfield’ i svojim podacima, ime, prezime i broj mobitela na nagradna@dulist.hr.

Pročitajte još

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist

PRAVDA ZA KATU I STIPU Prosvjed sutra u 19 i 30 ispred zgrade suda

Dulist

KRAJ TOPLINSKOG VALA? Stiže promjena, najavljena nevremena, izdana upozorenja za tri regije

Dulist