DuList IN

Oskarovac Robert Zemeckis odmara se u Excelsioru

zemeckis excelsior 01

Američki filmski redatelj, producent i scenarist, Oskarovac Robert Zemeckis boravio je sa obitelji na odmoru u dubrovačkom Hotelu Excelsior.

Redatelj koji je svjetsku slavu stekao filmskim hitovima ‘Povratak u budućnost’, a Oscara dobio za režiju filma Forrest Gump, u Dubrovniku je boravio na odmoru koji provodi sa svojom obitelji – suprugom i troje djece.

Iako prvi puta u Hrvatskoj, slavni redatelj izjavio je kako mu to sigurno neće biti i posljednji put. Oduševljen ljepotama Dubrovnika najavio je ponovno svoj dolazak u skorijoj budućnosti. Najviše od svega ga je pak oduševila činjenica da je s obitelji mogao neometano uživati u svom odmoru u jednom od najljepših gradova na Mediteranu.

Na odlasku, slavni redatelj fotografirao se za Excelsiorov čuveni 'Zid slavnih' – galeriju poznatih osoba koje su proteklo stoljeće boravili u kultnom hotelu koji upravo ove godine slavi stoljeće svog postojanja a proslavit će ga jedinstvenim glazbenim događajem na Stradunu – koncertom renomirane svjetske glazbene zvijezde – Bryana Ferrya u pratnji orkestra, koji će se održati 30. rujna kao poklon građanima Dubrovnika, njegovim gostima te prijateljima grada i grupacije ALH.

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist