Crna kronika

Osječanin po Cavtatu vozio s 2,62 promila

mup policija alkotest96

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirane su 24 prometne nesreće. Tri osobe su teže, a 15 je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa, policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 545 sudionika u prometu, od čega 173 zbog prekoračenja brzine i 17 zbog alkohola.
U proteklom tjednu iz prometa su isključena 24 vozača (zbog vožnje pod utjecajem alkohola, upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje) te 11 vozila radi tehničke neispravnosti odnosno isteka registracije.
 
Najveća izmjerena koncentracija alkohola bila je 2,62 promila, izmjerena u petak, 14. rujna, u 21.35 sati, kod 46-godišnjaka iz Osijeka koji je upravljao automobilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u Cavtatu ulicom Put od Cavtata.

Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije te je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 5 000 kuna, a izrečena mu je i zaštitna mjera upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist