Vaše vijesti

OŠ LAPAD Tulum s(l)ova u domu za starije

lapad tulum slova01

Povodom projekta Tulum s(l)ova, učenici OŠ Lapad 14. svibnja posjetili su dom za starije Sestara služavki malog Isusa na Gorici.

Održana su već dva izlaska na čitanje u lokalnu zajednicu, prvi za Noć knjige 23. travnja u Narodnoj knjižnici, a drugi u dječjem vrtiću Škatulica 25. travnja. Kao treći izlazak na čitanje, izabran je upravo ovaj dom za starije i radosni smo što smo se imali priliku družiti sa štićenicama doma.

Za početak susreta, zbor učenika (Dolores Dabelić, Lorena Franušić, Ivana Peričić, Ivan Vraničić, Lucija Bolotin) otpjevao je pjesmu Musica de note, a nakon toga su učenici Đivo Vidović, Ivan i Andrea Sentić pročitali pjesmu Hvalospjev ljubavi.

Sastav Moja baka, pročitala je učenica Ana Batista, a na violini je svirala učenica Paula Bukvić. Za kraj susreta učenici su otpjevali pjesmu „Samo jedan dan“ i počastili štićenike kolačima koje su donijeli na poklon.

Na ugodnom druženju, časnama i štićenicama, zahvaljuju se učenici, ravnateljica OŠ Lapad Mirjana Kaznačić, knjižničarka Sanja Gašparović i prof. hrvatskog jezika Danijela Bubalo.

Pročitajte još

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist