Aktualno

Orlić: Nismo dobili nikakvu pismenu ponudu

orlic denis8487

Predsjednik Društva prijatelja dubrovačke starine Denis Orlić za duList je odgovorio na izjave gradonačelnika Vlahušića o navodnoj ponudi da u budućem poslovanju iz ukupnog prihoda zidina Društvu pripadne 20 milijuna kuna.

– Uistinu, na jednom neformalnom razgovoru i u prisustvu predsjednika Gradskog vijeća Nika Bulića, gradonačelnikov savjetnik za more i priobalje Riki Rossetti jest spomenuo iznos od 20 milijuna kuna, ali s obzirom da mi nismo dobili nikakvu pismenu ponudu, kojom bi bili obrazloženi način i uvjeti eventualnog novog načina suradnje, na to se nismo mogli ni očitovati – kazao nam je Orlić.
 
– Ukoliko dobijemo takvu pismenu ponudu od Gradskog vijeća Grada Dubrovnika koje je jedino ovlašteno za raspolaganje zidinama i za novi ugovor, jer smo ga s Gradskim vijećem zaključili, mi ćemo naravno tu ponudu vrlo ozbiljno razmotriti – izjavio je Orlić.
 
Dodao je kako je on očito 'hendikepiran' svojim zvanjem pravnika, jer je 'svakoj osobi koja se bavi pravom poznato da se pravo sastoji od 90 posto forme i deset posto sadržaja'.
– Ako se ne poštuje forma onda se ne može izvršiti ni sadržaj – zaključio je Orlić.

Pročitajte još

Shaquille O’Neal večeras u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Klevisa Ymeri ostaje u pritvoru: Županijski sud ukida odluku o jamčevini

Dulist