Aktualno

Online dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića Pčelica

vrtic pcelica

Roditeljstvo je jedan od emocionalno najzahtjevnijih poslova. Današnji način života, užurbana svakodnevica, preveliki zahtjevi koji se postavljaju pred sve nas i borba za egzistenciju, uvelike otežavaju roditeljstvo. Svima nam je znano kako iskustva u prvim godinama života djeteta oblikuju život pojedinca, a kvalitetan, brižan i topao odnos roditelja i djeteta čini temelj djetetova budućeg života.
Dječji vrtić kao ustanova koja je u cjelosti posvećena odgoju i obrazovanju djece namlađe dobi, jednako je usmjerena i na pomoć i podršku roditeljima koji obavljaju najodgovorniji posao na svijetu – odgoj djeteta. Sve naše radionice i predavanja uvijek su u duhu zajedništva ustanove i roditelja kao partnera koji pred sobom imaju isti cilj – sretno i zadovoljno dijete koje će izrasti u samopouzdanu i jaku osobu.
– Svake godine u prosincu naš Vrtić otvara svoja vrata roditeljima i drugim odraslima važnim u djetetovu životu, kako bismo razmijenili iskustva, podijelili koji dobar savjet i dali drugu i drugačiju perspektivu određenih situacija s kojima se svi mi roditelji suočavamo ili nas tek čekaju – poručuju iz DV Pčelica.
Ove godine stručne suradnice Dječjeg vrtića Pčelica organizirale su predavanja na teme koje su se pokazale važnima roditeljima, a stručno pojačanje našem timu bit će praktičar rane intervencije Ana Radišić, magistra edukacijske rehabilitacije.
S obzirom na specifičnu pandemijsku godinu, sva predavanja će biti online preko Zoom platforme, a prijave su jednostavne, kroz tri koraka na stranicama DV Pčelica.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist