DuList IN

ONA je dvojnica gole kraljice Cersei u najtežoj sceni ‘Igre prijestolja’

cersei dvojnica2

O šokantnoj i brutalnoj sceni iz Igara prijestolja, u kojoj kraljica Cersei šeta gola i posramljena kroz razjarenu masu još se uvijek priča.

Glumica Lena Heady imala je dvojnicu čije su tijelo namontirali na njeno lice, a sada je poznat i indetitet te dvojnice.

Radi se o glumici i modelu Rebecci Van Cleave. Rebecca se do sad pojavljivala tek u nekoliko serija, uključujući i britansku The Royals, a nedavno je na njezinu stranicu na IMDB-u dodana uloga ‘gole Cersei’. Rebecca je na aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je na Instagramu pokazala drastičnu promjenu svoje frizure.

Heady je u nedavno intervjuu za Entertainment Weekly pričala koliko joj je teško ‘pala’ scena posramljene i gole Cersei jer ‘učinila je neke grozne stvari, ali ovo nije zaslužila’. Rebbeca je također progovorila o snimanju te scene, koje je, navodno, trajalo puna tri dana.

– To je bilo jedno od najstrašnijih, najboljih i najzahvalnijih iskustava koje sam mogla zamisliti. Ni u milijun godina ne bih pomislila da ću hodati Dubrovnikom, okružena stotinama statista i članovima filmske ekipe koji bacaju hranu po meni, bilo je nevjerojatno – opisala je Van Cleave.

Izvor: Net.hr/ Foto: Facebook

Pročitajte još

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist