Zanimljivosti

Održana radionica o financiranju udruga

civilno drustvo 02

Vijeće civilnog društva grada Dubrovnika održalo je u četvrtak i petak, 14. i 15. studenog, dvodnevnu radionicu o izvorima financiranja projekata i programa udruga koje djeluju na području grada Dubrovnika.

Na ovaj način Vijeće civilnog društva predstavilo je svoj rad, ciljeve i svrhu djelovanja te najavilo niz aktivnosti koje pripremaju za organizacije civilnog društva, a sve u svrhu jačanja kapaciteta samih udruga, poticanja suradnje s Gradom, što će u konačnici doprinijeti općem dobru zajednice. Predavači su bili predstavnice udruge DEŠA Dubrovnik, Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, razvojne agencija grada Dubrovnika DURA-e te predstavnik programa STEP iz Splita.
 
Sudionici su mogli čuti o izvorima financiranja u RH, obrascima za prijavu projekta i proračuna na nacionalne natječaje, programima Nacionalne zaklade u okviru nadolazećeg ESF-a te su dobili savjete vezane uz EU natječaje, vezane procedure, stvaranje partnerstva, uvjete itd. Prezentacije se mogu preuzeti na stranicama Vijeća civilnog društva grada Dubrovnika.

Pročitajte još

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

LOKRUM – naša oaza mira!

Dulist

Novi zanimljivi tjedan u CDMO-u!

Dulist