Crna kronika

‘OČISTILI TAVAN’ Građani predali ručne bombe, automatsku pušku, tromblonsku minu…

mup droga oruzje 7485

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su četiri dragovoljne predaje minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva.

Građani s područja Dubrovnika, Dubrovačkog primorja i Župe dubrovačke policiji su predali pet ručnih bombi, jednu automatsku pušku sa četiri prazna spremnika, tromblonsku minu, upaljač za raketu i 240 komada raznog streljiva.

– Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje i streljivo te time otklonili opasnost iz svoje okoline, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer te ih podsjećamo kako i dalje mogu bez vremenskog ograničenja predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo. Naglašavamo da se protiv njih neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak, dovoljno je da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva – poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist