Vaše vijesti

Obiteljski dan Sportske školice u Orašcu

sportska skolica07

Polaznici Sportske školice Dubrovnik i njihovi roditelji, braća i sestre i ove su se godine u okviru Obiteljskog dana družili na terenima Sportskog centra Hotela Radisson Blu u Orašcu.

Pored nogometa i odbojke na pijesku, tenisa i badmintona, te slobodnog penjanja, u kojima su svoje umijeće pokazala djeca, roditelji su se još mogli okušati u fitnesu, aerobiku i squashu.

Zadovoljstvo djece jer su se odvažila isprobati slobodno penjanje i pobijediti strah, učiniti prvi udarac teniskim reketom ili prvi put prebaciti badmintonsku lopticu preko mreže ‘pojačala’ je prisutnost roditelja koji su ih bodrili u nastojanjima da nauče nešto novo.

S druge strane, roditelji su bili u prilici udaljiti se na jedno jutro od redovnih obveza i baviti se sportom u društvu svoje obitelji, za što u današnjem ritmu života često nedostaje vremena.

Četvrtim i dosad najposjećenijim Obiteljskim danom potvrđena je iznimna suradnja Sportske školice Dubrovnik sa Sportskim centrom Hotela Radisson Blu, čijem osoblju iz Školice zahvaljuju na još jednom domaćinstvu rekreativnog druženja i pomoći u organizaciji sportskih sadržaja.

Prema reakcijama sudionika, i djece i odraslih, okupljanje je bilo uspješno.

Pročitajte još

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist