Aktualno

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je bez struje u ponedjeljak, utorak i srijedu?

elektrojug struja hep022

Iz Elektrojuga Dubrovnik poslali su obavijest o prekidu opskrbe električnom energijom u pojedinim dijelovima županije u ponedjeljak, utorak i srijeda.

Ponedjeljak, 20. svibnja

Zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV Mihanići, osim u slučaju odgode radi više sile dana, u razdoblju od 8.30 do 13 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio naselja Mihanići u Konavlima.

Zbog neophodnih radova na 10 kV dalekovodu, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8.30 do 16 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja: Topolo, Šterica i Imotica

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 9 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio Ogarići u Komolcu

Utorak, 21. svibnja

Zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV Mihanići, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8.30 do 13 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja: Moljevine i Nosanovići u Konavlima.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži Plat, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8.30 do 15 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za predio Smokovjenac u Platu.

Srijeda, 22. svibnja

Zbog neophodnih radova na 10 kV dalekovodu, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8.30 do 16 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja: Šterica i Imotica.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist