Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je bez struje od ponedjeljka do srijede

elektrojug7497

Iz Elektrojuga Dubrovnik poslali su obavijest o prekidu opskrbe električnom energijom u pojedinim dijelovima županije za ponedjeljka, utorak i srijedu.

Ponedjeljak 27. svibnja

Zbog neophodnih radova na 10 kV dalekovodu, osim u slučaju odgode radi više sile u vremenu od 8.30 do 17 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja: Prožura, Prožurski porat, Okuklje, Maranovići, Korita i Saplunara na otoku Mljetu.

Zbog neophodnih radova na TS 10/0,4 kV Zagruda, osim u slučaju odgode radi više u vremenu od 8 do 13 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio naselja Zagruda u Župi dubrovačkoj.

Zbog neophodnih radova na 10 kV dalekovodu, osim u slučaju odgode radi više sile u vremenu od 8 do 16 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja:  Blaževo, Pještat, Žuronja i Kabli na Pelješcu.

Utorak 28. svibnja

Zbog neophodnih radova 10 kV dalekovodu, osim u slučaju odgode radi više sile u vremenu od 8.30 do 15 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za Ropu na otoku Mljetu.

Srijeda 29. svibnja

Zbog neophodnih radova na 10 kV dalekovodu, osim u slučaju odgode radi više sile u vremenu od 8,30 do 15.30 doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja: Okuklje, Maranovići, Korita i Saplunara na otoku Mljetu.

Pročitajte još

Dječak Mario Ujdur i njegova obitelj trebaju našu pomoć

Dulist

PANTAGANA ŠOKIRALA PROLAZNIKE Mrtva plutala uz rivu u Gruškoj luci

Dulist

‘ŠTEKAJU U DVA PODRUČJA’ Sveučilište dobilo rok za ukloniti nedostatke uočene u reakreditacijskom postupku

Dulist