DuList PROMO

NOVOSTI IZ TVRTKE ČISTOĆA Tri nova komunalna vozila za sakupljanje mješovitog otpada

cistoca nova vozila otpad

Nabavom novih specijalnih komunalnih vozila Čistoća nastavlja s obnovom svog voznog parka. Riječ je o tri specijalna komunalna vozila za sakupljanje i odvoz otpada marke MAN i IVECO.
Novo specijalno komunalno vozilo marke MAN TGS kapaciteta je 24 m3, opremljen je FAUN nadogradnjom s potisnom pločom. Ovo specijalno vozilo ostvaruje impresivne rezultate u sakupljanju miješanog komunalnog otpada, a zbog svojih tehničkih karakteristika koristit će se i za sakupljanje glomaznog otpada. Naime, ovim vozilom moguća je manipulacija i velikim spremnicima od 5 m3, dok za spremnike od 5-10 m3, uključujući i press kontejner, nabavljeno je specijalno komunalno vozilo s podizačem marke MAN TGM 18.290.
Manje vozilo marke IVECO odlikuje kompaktnost, kapaciteta je 7 m3, svojim gabaritima zadovoljava uvjete za nesmetan prolaz uskim ulicama i teško dostupnim lokacijama što ga čini idealnim upravo za staru gradsku jezgru.
Važno je istaknuti kako nova komunalna vozila zadovoljavaju suvremenim ekološkim normama, budući je niža emisija stakleničkih plinova u okoliš a samim time manje je negativnih učinaka na ljudsko zdravlje, okoliš i klimu.
Nabava novih specijalnih vozila za sakupljanje i odvoz otpada financirana je putem operativnog leasinga s rokom otplate 5 godina, sa ciljem unapređenja sustava gospodarenja otpadom i pružanja što bolje i kvalitetnije usluge svojim korisnicima, ističu u Čistoći.

Pročitajte još

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist