Aktualno

NOVO RUHO HOTELA Bellevue se otvara 26. travnja

ALH BEL SpiceLounge 1

Hotel Bellevue svoja vrata u novom i redizajniranom ruhu otvorit će 26. travnja ove godine. U tijeku je potpuna rekonstrukcija soba i apartmana te dijela interijera ovog hotela s 5 zvjezdica.

Renovacija koja je započela krajem listopada prošle godine predstavlja prvu značajniju investiciju u Hotel Bellevue od njegova otvorenja 2006. godine. Naime, tvrtka Jadranski luksuzni hoteli uložila je u pojedinu sobu skoro pola milijuna kuna, odnosno nešto više od 400 tisuća kuna. Za projekt je angažiran portugalski dizajn studio Tereza Prego, specijaliziran za dizajn interijera ekskluzivnih hotela i rezidencija.

— Ovogodišnjom rekonstrukcijom Hotela Bellevue, Jadranski luksuzni hoteli nastavljaju investicijski ciklus obnova svojih hotela najviše kategorije na dubrovačkom području, a nakon temeljitih obnova Hotela Kompas i Hotela Excelsior – istaknuli su iz Jadranskih luksuznih hotela.

Mandat do polovice travnja

Podsjetimo, Jadranski luksuzni hoteli krajem prosinca izabrali su privremenu upravu na čelu s Antunom Jakobušićem, koji je prema podacima iz Sudskog registra imenovan predsjednikom Uprave, a tvrtku zastupa skupno s još jednim članom uprave. Jakobušić, inače direktor financija, izabran je na mandat do 17. travnja 2019. godine, a sve nakon što je tvrtku napustio Camilo Soza. Uz Jakobušića u upravi su kao članovi Vlado Lučić i Katija Jerković, koji tvrtku zastupaju skupno s predsjednikom Uprave, a također su imenovani na isti mandat.

Pročitajte još

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist