DuList IN

NOVO IME NA ESTRADI Pjevač Alen Vlahović pohvalio se fotografijama iz Dubrovnika

vlahovic 1

Novo ime na estradi Alen Vlahović na svom je instagram profilu postavio je fotografije Dubrovnika i s plaža. Vlahović je, naime, ovog ljeta istražio ljepote našeg grada. Riječ je o glazbeniku koji je na sceni prisutan od nastupa na RTL-ovim zvjezdicama. Dvadesetšestogodišnjak je u lipnju objavio plesni hit ‘Latina’ koji broji 120 tisuća pregleda na Youtubeu.

Inače se aktivno bavi rukometom i fitnessom, a glazba ga prati kroz cijeli život i uz sve to što radi uspijeva je staviti u sam vrh svojih prioriteta

 

Glazbu i zabavu ‘pregazila’ je Corona koja je zauzela cijeli medijski prostor pa su ljudi željni pozitivnijih stvari koje će ima dati snagu da prebrode ovu tešku godinu, prokomentirao je mladi pjevač.

-Ova godina stvarno je teška za sve glazbenike i cijelu glazbenu industriju. Naime cijela ova pandemija bacila je glazbu sa strane, a svi znamo koliko je oba bitna i koliko glazba i zabava podižu raspoloženje. Ja sam tek na početku i moram naglasiti da je mladima glazbenicima izuzetno teško u ovim uvjetima kada su nam onemogućeni nastupi uopće doći na scenu. Mislim da je sav medijski prostor zauzela corona, ali savjetujem svima da se okrenu glazbi i podrže naše glazbenike, jer na kraju oni su ti koji će vam vratiti osmjeh na lice kada sve ovo prođe. Glazba je najbolja utjeha i najbolji lijek za sve probleme. Žalosti me ‘hejtanje’ na društvenim mrežama i mišljenje da glazbenici u Hrvatskoj ništa ne rade i lagodno žive. Mnoge kolege su radile prije i odricale svega za glazbu, ja sam završio fakultet i uz bavljenje glazbom i radim. Fale nam svima nastupi, fali nam publika i moram priznati da u ovo vrijeme dosta aktivno radim na novim pjesmama i čekam onaj start kada ćemo moći svi uživo zajedno zapjevati i dobro se provesti. Spremam dosta toga novog, producent i ja smo se povukli u studio i u to doba corone stvaramo i radimo na nekoliko različitih projekata – istaknuo je.

Pročitajte još

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist

U SURADNJI S PARKOM ORSULA Darujemo ulaznice za Zoster!

Dulist

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist