DuList IN

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

ljetno kino jadran120713

U novom tjednom kino programu očekuju vas filmovi koji će razveseliti sve generacije.

Animirani film ’10 života’, zabavan, dinamičan i duhovit, rađen u računanoj 3D animaciji, zabavit će i mlade i starije. Iako u filmu pozitivci na kraju pobjeđuju, put do pobjede nije jednostavan, a glavni sudionik u tome je simpatični Beckett kojemu nije dovoljno ni devet života, pa za nagradu dobiva deseti. Film se može pogledati od 25. srpnja u dubrovačkim ljetnim kinima.

Film u kojem ne nedostaje ni suza, ni smijeha, ‘Domaćinstvo za početnike’ prikazan je na brojnim svjetskim festivalima i priskrbio nekoliko nagrada. Priča koja istražuje univerzalne istine o obitelji, kako one u kojoj smo rođeni, tako i one koju sami stvorimo. Dita nikada nije htjela biti majka, ali okolnosti je prisile da odgaja dvije kćeri svoje djevojke, malenu neposlušnu Miju i buntovnu tinejdžericu Vanesu. Dok se borba karaktera rasplamsava, njih tri kroz sukobe postaju neobična obitelj koja je prisiljena izboriti se da ostane obitelj.

‘Deadpool i wolverine’ redatelja Shawna Levya, poznat po akcijama, nenadmašanom humoru i neočekivanim obratima, pogledajte od četvrtka, 25. srpnja. Marvel Studios predstavljaju timski spektakl koji će osvojiti gledatelje širom svijeta. Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola ovog puta možete uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverina. Njih dvojica zajedno mijenjaju povijest MCU-a.

Od repriznih naslova za najmlađe tu su ‘Izvrnuto, obrnuto 2’, ‘Gru i malci’ i ‘Banda čupavih repova’, a za ostalu publiku ‘Zakuni se na ljubav’, ‘Grof Monte Cristo’ i ‘Povedi me na mjesec’.

Detaljan raspored pogledajte na linku.

Pročitajte još

U SURADNJI S PARKOM ORSULA Darujemo ulaznice za Zoster!

Dulist

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović