Grad

NOVI LETOVI Nove linije prema europskim destinacijama!

aerodrom zracna luka 240415 6

Transavia Airlines C.V. i Transavia France ovu sezonu će povezati redovitim linijama Zračnu luku Dubrovnik s destinacijama Amsterdam, Munich i Pariz.

Otvaranjem redovitih letova prema Amsterdam, Munichu i Parizu očekuje se da će ova dva prijevoznika zajedno ostvariti više od dvjesto letova.

Premda Croatia Airlines, Lufthansa i EasyJet već održavaju redovite operacije prema ovim destinacijama, otvaranje linija Transavia Airlines i Transavia France donosi značajno povećanje prometa za Zračnu luku Dubrovnik, te bolju f intenzivniju povezanost Dubrovnika s tri vrlo značajne destinacije u Zapadnoj Europi.

Liniju za Pariz održavat će Transavia France četvrtkom i nedjeljom od 21.4.2016. do 27.10. 2016. godine, dok će linije za Amsterdam i Munich održavati Transavia Airlines C.V. Linija za Amsterdam uspostavit će se utorkom, četvrtkom i nedjeljom u razdoblju od 21.4.2016. do 29.10.2016. godine, dok je linija za Munich planirana ponedjeljkom, srijedom i subotom u razdoblju od 30.5.2016. do 25.10.2016. godine.

Volotea, zračni prijevoznik za male i srednje velike europske gradove, 2. travnja je uveo letove na liniji Dubrovnik – Nantes, a od subote, 9. travnja, uvedeni su letovi na liniji Dubrovnik – Marseille. Otvaranjem ove dvije linije kompanija nudi 82 leta od Dubrovnika do Nantesa i 80 letova do Marseillea.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist