Aktualno

Novi filmski naslovi u Slobodi, Jadranu i Slavici

kino tjedan naslovna

Pred nama je novi kino tjedan, a Kinematografi Dubrovnik donose bogat i zanimljiv program u kinima Sloboda, Jadran i Slavica.

‘Mačke u muzeju’ naziv je novog sinkroniziranog animiranog filma koji se od četvrtka, 6. listopada prikazuje u Kinu Slobodi za naše najmlađe posjetitelje. Film govori o pustolovini mačka Vincenta i miša Mauricea koji su se od poplave koja je pogodila njihov dom sklonili u stari klavir i završili u muzeju. Također u Kinu Sloboda počinje s prikazivanjem ‘Djevojčica i jaguar’, nova obiteljska avantura koja će pokazati sve ljepote Amazonije, ali i njenu mračnu stranu za koju su zaslužni ljudi.

Izvrsni Orlando Bloom i Andie MacDowell tumače glavne likove u akcijskom krimi trileru ‘Osveta desne ruke’. Film prati bivšeg ubojicu koji se mora vratiti u opasnu igru gdje će morati žrtvovati sve za svoju obitelj. Film je na programu u Ljetnom kinu Jadran u kojem su na rasporedu i ‘Promatrači’, triler s Dakotom Fanning u glavnoj ulozi.

Novi kino tjedan donosi i četvrti nastavak kultne franšize ‘Zločesti dečki: sve ili ništa’ u Ljetnom kinu Slavica. Zločestim dečkima Willu Smithu i Martinu Lawrenceu i u ovom se nastavku pridružuju Dorn i Kelly, odnosno Alexander Ludwig i Vanessa Hudgens. U filmu će se pojaviti i Rhea Seehorn, koju smo gledali u seriji Better Call Saul i DJ Khaled.

Cijeli kino program potražite ovdje.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist