Crna kronika

NOVI DETALJI Vlahušićev sin gurnuo policajca kroz staklena vrata

policija logo mup 5385

Kako su nam potvrdili iz zagrebačke policije F.V. iz Dubrovnika rođen 1992. godine i I.V. rođen 1991. godine privedeni su oko 4:30 ujutro zbog tučnjave.

Policija je dobila dojavu o incidentu u Kačićevoj ulici, a oba mladića su bila u alkoliziranom stanju. Dok je I.V. Pružena liječnička pomoć, F.V. je spremljen na otriježnjenje.
Kako neslužbeno saznajemo u policijskoj postaji je potom došlo do sukoba u kojem je F.V. odgurnuo policajca koji je pritom pao na staklena vrata i teško se ozlijedio.
U javnosti se špekulira kako je riječ o sinu gradonačelnika Dubrovnika Andra Vlahušića, Franu Vlahušiću koji je na studiju u hrvatskoj metropoli.

Kako doznaje jutarnji.hr obojica su podvrgnuta alkotestu koji je izmjerio mlađem 2,75 promila alkohola u krvi, a starijem 2,18 promila alkohola u krvi.

Čuvši da uskoro neće kući jer postoji procedura nakon privođenja, 22-godišnji Vlahušić se totalno raspametio i zaletio se prema policajcu I. policijske postaje, kojeg je odgurnuo svom snagom.

U teškom stanju policajac je prevezen kolima Hitne pomoći na sanaciju ozljeda, a privedenog mladića čeka daleko teža optužba od prvotne za narušavanje javnog reda i mira.

 

Pročitajte još

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist