Zanimljivosti

Nova turistička atrakcija – crvena podmornica

podmornica030

Zanimljiva atrakcija osvanula je ovih dana u ACI Marini Dubrovnik. Naime, tamo zavezana stoji još jedna turistička atrakcija koja će obogatiti ponudu –  polupodmornica!

Ovo neobično plovilo, s dvanaest sjedala na kojima posjetitelji mogu uživati u podmorju na dosad neuobičajen način, uskoro bi trebala krenuti 'u posao'. Želite li doživjeti podmorje kao nikad do sad, možete to učiniti putujući gotovo u Verneovskom stilu, istraživajući podmorje kroz stakla neobičnog plovila.

– Naša podmornica bit će još nekoliko dana u Marini, zatim krećemo prema gradskom Portu, odakle ćemo održavati naše izlete. Uskoro će biti i veliko otvaranje – potvrdio nam je vlasnik podmornice, gospar Željko Perić.

A mnoge će nova turistička ponuda asocirati na još jednu podmornicu koja je bila vezana u Rijeci dubrovačkoj. Riječ je o legendarnoj "Yellow Submarine" pokojnog Pera Miljkovića, poznatijeg kao Pero Limunada. On je naime, sedamdesetih godina obogatio ponudu grada stvorivši u svojoj podmornici jednu od popularnijih diskoteka, te uz to i restoran.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist