Sport

NOVA POJAČANJA Square vratio Šimunovića i Hasanovića

square01

Nakon Adrijana Micevskog, reprezentativca Makedonije, iz dubrovačkog prvoligaša stižu izvrsne vijesti o novim pojačanjima!

Uprava kluba obnovila je suradnju sa Matom Šimunovićem i Denisom Hasanovićem te je na taj način trener Marinko Mavrović dobio dodatnu širinu i kvalitetu u obrani i napadu. Posebno valja istaknuti da je MNK Square već dulje vremena igrao bez klasičnog pivota, a Šimunović je upravo na toj poziciji najdominantniji, što otvara nove mogućnosti u varijantama i sustavu igre.

Denis Hasanović je s druge strane iznimno siguran i pouzdan igrač koji unosi mirnoću u zadnju liniju.

-U kontaktu s Upravom uspjeli smo dogovoriti ponovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je da smo dobili priliku ponovno zaigrati u 1. HMNL koja je svake godine sve jača! Osobno jedva čekam početak prvenstva te se nadam što boljim rezultatima pred ‘najjačim’ navijačima Prve lige! – rekao je popularni ‘Has’.Trener Mavrović ne krije zadovoljstvo novim pojačanjima:

– Sretan sam što je Uprava obnovila suradnju s ova dva odlična igrača. Uvelike će nam biti od koristi, a pogotovo zbog pozicija na kojima igraju. Hasanović je sam po sebi miran i staložen igrač, dok je Šimunović klasa za sebe te njegova pozicija pivota jamči kvalitetniji i agresivniji napad.

Mato Šimunović s druge strane otvoreno, bez ‘kočnice’, najavljuje da će Square, kao jedan odličan kolektiv ove sezone zasigurno ‘srušiti’ Nacional u Dubrovniku! Uz to, ističe da je sretan povratkom u Klub te među igrače koje odlično poznaje.

Nakon ostanka Tomislava Bevande te dolaska Adrijana Micevskog, Mata Šimunovića i Denisa Hasanovića iz Squarea poručuju navijačima da na pojačanjima za novu sezonu još nisu stali!

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist