Kultura

‘NJUŠKE’ & ‘DVOJE’ Ljubitelji Teatra Exit, u gradu gostuju čak dvije poslastice

Kazalište Marina Držića će na radost dubrovačke publike ugostiti glumce zagrebačkog Teatra Exit!

Datumi igranja dvije predstave su 9. i 10. lipnja, točnije ‘Njuške’ igraju 9. lipnja, a ‘Dvoje’ 10. lipnja. Obje izvedbe započinju u 20 sati, a cijene ulaznica su 75 kuna’.

‘Njuške’ su tekst CJ Johnsona u režiji Matka Raguža, a u predstavi će zaigrati: Enes Vejzović, Filip Križan & Janko Rakoš. U predstavi se pojavljuje petnaest psećih likova koji kroz monologe publici prenose svoje životne priče. U konačnici, svi likovi odražavaju glavne preokupacije ljudskog bića. Njuške su jedinstvena mješavina humora, tragedije, oštrine, nježnosti i romantike.

“Dvoje” je priča o životu. Također u režiji Matka Raguža prema tekstu Jima Cartwrighta. Ili, bolje, priča iz života. Isječci iz života. Nekad veseli, a nekad tužni. Kao što život i jest. Dvoje je kazališna avantura dvoje vrsnih glumaca (Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček) i njihovih 14 uloga utopljenih u žamor café– barova, zvuk džuboksa, dim cigareta, a sve uz zavodljivi zvuk saksofona.

Rezervacije ulaznica moguće su od sutra na blagajni kazališta (9h -12h & 18h- 20h / tel. 321 088) ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na Mostar Sevdah Reunion na Orsuli

Dulist

Radionica izrade sunčane čipke

Dulist

[FOTO] Otvorena izložba ‘Mediteran u hrvatskom slikarstvu 20. i 21. stoljeća’

Dulist