Grad

‘NIJE BITNO ŠTO NE ZNATE, NEGO ŠTO ZNATE’ Novi studenti DIU Libertas

visoko uciliste libertas 6

Danas je održano uvodno predavanje trećoj generaciji studenata preddiplomskog studija Turistički i hotelski menadžment DIU Libertas. Studente je pozdravio jedan od osnivača studija Milan Perić, pročelnica katedre za turizam Ksenija Keča i veliko ime dubrovačkog turizma Lukša Lucianović.

Ksenija Keča je na samome početku naglasila kako ‘rezultat studenata nije diploma kao papir, već su to znanje, vještine i kompetencije koje se steknu tijekom cjeloživotnog školovanja’.
– Vi ste mladi ljudi koji već puno znate o turizmu, hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Ovaj studij je drugačiji jer nas ne zanima ono što vi ne znate, nama je bitno što vi znate, zbog toga vi učite od vrhunskih stručnjaka, ali i mi od vas – istaknuo je Perić.

Posebnost ovoga studija je u tome što profesori jesu stručnjaci u onome području kojega predavaju, a na to se osvrnuo i Lukša Lucianović.
– Posao profesora i predavanje mi je pomoglo jer ono što sam predavao mladim ljudima koji će kasnije voditi cijelu struku, to sam morao koristiti i u svome poslovanju. Nisam mogao predavati jedno, a raditi drugo, zbog toga mi je predavanje oduvijek bilo drago – istaknuo je Lucianović i dodao kako je važno ‘osluškivati sve oko sebe jer se događaju nevjerojatne stvari’.

Pročitajte još

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist