Grad

NEMA VIŠE PLEKSIGLASA Povećava se broj banaka na placama

Placa Arhiva 1

Od petka će se na dubrovačkim placama povećati broj banaka. Tako će ih u Gružu biti 37, a u Lapadu te Gradu deset. Zainteresirani se prodavači ne trebaju više najavljivati za prodaju od ponedjeljka do srijede, ali za petak i subotu ostaje jednaka procedura. Za te dane se prodavači moraju najaviti voditelju Službe dubrovačkih tržnica Nevenu Kacigi putem telefona 091 4288 642.

Inače, uklonile su se pleksiglas barijere, a na bancima će se nalaziti zaštitne folije ‘koje su puno praktičnije i prihvatljivije za korištenje’.

-Sigurne su od udara vjetra te će se svakodnevno mijenjati kako bismo osigurali maksimalnu zaštitu i higijenu – kažu iz ove gradske tvrtke.

Također, ograde oko placa bit će uklonjene, ali će se i dalje zadržati dezinfekcijski punktovi te mole kupce da se pridržavaju pravila distanciranja i dezinfekcije ruku.

-Želimo podsjetiti sve sugrađanke i sugrađane koji još uvijek ne odlaze na placu da verduru, voće i druge proizvode mogu lako i jednostavno kupovati od lokalnih OPGova preko naše online Dubrovačke place – rekli su iz Sanitata.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist

ZAHVALNICE ZA VJERNOST Francuska obitelji Cailliot 20 godina ljetuje u obitelji Njirić u Zatonu

Dulist