GradUrednički izbor

NE IDE U MIROVINU Nakon 31 godinu Goran Hrnić izlazi iz Gulliver travela

goran hrnic

Nakon više od trideset godina, čelno ime dubrovačke priznate turističke agencije Gulliver travel, Goran Hrnić, okrenuo je novu stranicu u životu i – izašao iz uprave, što nam je u kratkom telefonskom razgovoru ovog ponedjeljka i potvrdio.

-Upravo s današnjim danom izlazim iz uprave – ističe, a na pitanje koji su mu daljnji planovi – mirovina, konačno malo odmaranja ili nešto treće, odgovor je – još malo će raditi.
– Kamo dalje? Pa, prema potpisanom sporazumu, tu je šest mjeseci zabrane rada za konkurenciju, što znači da tako što neću i ne mogu raditi, ali to mi svakako nije bila ni namjera. Zapravo, u planu mi je baviti se savjetodavnim poslovima – ističe nam Hrnić. Na pitanje o kakvim se točno poslovima radi, ističe kako je bolje ‘ne otvarati tu stranicu dok sve ne bude gotovo’. Istaknuo nam je i kratku recentnu kronologiju Gulliver travela, znane i kao prve privatne turističke agencije, a danas jedne od vodećih management tvrtki u Hrvatskoj, u čijoj je upravi ostao u posljednjih nekoliko godina nakon prodaje.
– Nekoliko sam puta prodavao Gulliver travel. Prvo TUI-ju, potom Agrokoru dok je u zadnje Agrokor prodao svoj dio TUI-ju, te kad je TUI Group postao stopostotni vlasnik, dogovorio sam se zaključiti svoju karijeru u Gulliver travelu – dodat će Hrnić.
Koliko je godina uloženo? Kroz osmijeh kaže, 31 i s ovim ponedjeljkom deset dana, tako da je iduće razdoblje zaista nova stranica u životu.

Pročitajte još

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist