Aktualno

NATJEČAJ ZA ŠEFA POLICIJSKE UPRAVE Nakon Radibratovića, Radibratović?

POZITIVAC Tonci Radibratovic

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za 18 načelnika policijskih uprava među kojima se nalazi i PU Dubrovačko-neretvanska.

Ministar Davor Božinović raspisao je interni oglas za imenovanje rukovodećih policijskih službenika i to dva zamjenika i tri pomoćnika ravnatelja policije te načelnike čak 18 policijskih uprava.

Prijave na interni oglas podnose se u roku 8 dana od dana objave na web stranicama Ministarstva uprave www.uprava.gov.hr, odnosno najkasnije do 1. kolovoza 2017. godine.

Cijeli interni oglas pročitajte ovdje a ukoliko ste zanteresirani, obrazac prijave možete preuzeti ovdje.

Natječajem se traže načelnici u zagrebačkoj, primorsko-goranskoj, osječko-baranjskoj, istarskoj, dubrovačko-neretvanskoj, karlovačkoj, sisačko-moslavačkoj, šibensko-kninskoj, vukovarsko-srijemskoj, zadarskoj, bjelovarsko-bilogorskoj, brodsko-posavskoj, koprivničko-križevačkoj, krapinko-zagorskoj, ličko-senjskoj, međimurskoj, varaždinskoj i virovitičko-podravskoj policijskoj upravi.

Inače, kako doznajemo iz policijskih krugova, upravo Tonći Radibratović se spominje i kao mogući kandidat za jedno od rukovodećih mjesta u Ravnateljstvu policije.

Pročitajte još

Shaquille O’Neal večeras u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Klevisa Ymeri ostaje u pritvoru: Županijski sud ukida odluku o jamčevini

Dulist