Zanimljivosti

Napao ga susjedov njemački ovčar

ivo ogresta 01

Ivo Ogresta, dubrovački ugostitelj, napadnut je prošli četvrtak u Župi dubrovačkoj, dok je šetao svog psa. Napao ga je, kako kaže, njemački ovčar Kiki njegovog susjeda Vlaha Savinovića.

Dok je šetao svog staforda, napao ga je njemački ovčar pri čemu ga je ugrizao za ruku, te liječnici još uvije ne mogu ustvrditi je li mu ozlijeđena tetiva ili ne, te je primio i injekcije protiv tetanusa i bjesnoće.

– Htio sam ih rastaviti, no na kraju je ovčar ugrizao mene. Odmah sam obavijestio policiju i otišao u bolnicu.Zamislite kako je bilo mojoj supruzi kada me vidjela u dva ujutro cijelog krvavog na vratima od kuće – rekao nam je Ivo Ogresta.

– Taj pas je već napadao po Župi, a nakon poslijednjeg događaja javilo mi se još nekoliko Župljana koji su također imali problema s ovim psom. – naglašava Ogresta.

Nakod incidenta obavijestio je o svemu policiju, župske komunalce te Zavod za javno zdravstvo gdje su mu rekli kako pas nije redovito cijepljen. No, smatra Ogresta, nije problem u psu, već u vlasniku koji nije dorastao odgoju kućnog ljubimca.

Župsko komunalno redarstvo upozorilo je vlasnika psa da će u slučaju novog napada podnijeti protiv njega prekršajni nalog, koji može biti visok i do 5 tisuća kuna kazne. Zasad je policija vlasnika sankcionirala samo s 200 kuna kazne, te njemački ovčar dosad nikome u Župi nije stvarao probleme.

Ivo Ogresta čeka liječničko riješenje kojim će se ustanoviti koliko je ozbiljna rana na njegovoj ruci, te nadodaje: – Odsad šetam svog psa s bejzbol palicom.

– Ja sam stvarno umoran od cijele ove priče, stavite što god hoćete, ja zaista nemam komentara. Samo bih htio da me svi puste na miru. – rekao je na sve ovo Vlaho Savinović.

 

Pročitajte još

Za kozu s natpisom ‘Goat4GOAT’ zaslužna je ekipa iz Judo kluba Dubrovnik 1966!

Dulist

Mateo Biloš: Volio bih u Dubrovniku nešto stvoriti, ali zbog kilaže sam jako lijen

Dulist

[FOTO] Nova kolekcija suvenira hrvatskog dizajna obogatila je butigu u Dvoru

Dulist