Aktualno

Nakon odlaska Gorana Hrnića, dužnost direktorice preuzima Alessandra D’Angelo

007gulliver katamaran

Odlaskom Gorna Hrnića iz Gulliver travela, dužnost direktorice TUI Destination Experiences za Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju preuzet će Alessandra D’Angelo, zajedno s regijom Bugarska, koju je vodila do sada. Alessandra D’Angelo pridružila se TUI-u 2009. kao predstavnik te je postupeno gradila svoj put i karijeru unutar TUI-a. Dugi niz godina radila je u Turskoj i Grčkoj, a na poziciju voditeljice regije Bugarska došla je 2018. godine.
-Iznimno mi je drago što sam postala dio ovako uspješnog tima i vjerujem da ćemo u tom smjeru i nastaviti. Naši glavni ciljevi u narednom razdoblju su realizacija poslovnih planova te uspješan dovršetak integracije Gullivera travela u TUI Grupu – izjavila je D’Angelo.
Podsjetimo, Goran Hrnić, jedan od osnivača Gullivera travela, otišao je s funkcije predsjednika Uprave, o čemu je DuList pisao još početkom tjedna. Ovu je priznatu turističku agenciju vodio kroz 31 uspješnu godinu poslovanja. Nakon 40 godina radnog staža i sa 60 godina života, djelomično i zbog zdravstvenih problema, a nakon dužeg razmišljanja, se odlučio odmoriti. Za DuList je rekao kako mu je u planu baviti se savjetodavnim poslovnima.

Pročitajte još

Evo koliko su porasle cijene nekretnina i najmova u EU-u

Dulist

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist

PRAVDA ZA KATU I STIPU Prosvjed sutra u 19 i 30 ispred zgrade suda

Dulist