Sport

NAJAVLJENA SEZONA JUGA „Dobri smo, moćni i drukčiji!“

jug bobic dobud

Izgledamo dobro i moćno, zašto to skrivati – kazao je uvodno predsjednik VK Jug CO Lukša Jakobušić na konferenciji za novinare kojom je najavljena sezona 2014./15. i utkmica 2. kola Triglav regionalne lige protiv Jadrana iz Herceg Novog koja se igra u Gružu u srijedu, 8. listopada u 19 sati.

– Opći dojam nakon prve utakmice u Splitu je da je ovo drukčiji, bolji Jug. Početak je jedne zahtijevne sezone gdje ćemo odigrati preko 50 utakmica. U pripremi sezone kao Uprava napravili smo sve da bude što manje oscilacija. Zbog svega toga pozivamo publiku da dođe u srijedu u 19 sati gdje ćemo uoči utakmice predstaviti momčad našim navijačima – kazao je predsjednik kluba.

Trener Miho Bobić je najprije govorio o utakmici s Mornarom ponovivši kako je zadovoljan, ponajviše kontranapadom. O sljedećem protivniku, Jadranu iz Herceg Novog kazao je kako iznimno respektira suparnika, ipak istaknuvši da je Jug favorit i da će se tako i postaviti.

– Imaju Zlokovića i Draškovića, dva reprezentativca i nekoliko mladih igrača koji kucaju na vrata reprezentacije. Brzi su i igraju slično zagrebačkoj Mladosti – analizirirao je sljedećeg suparnika trener Bobić.

Utakmica s Jadranom se igra u srijedu, 8. 10 u 19 sati, a u bazenu će najvjerojatnije biti i kapetan Nikša Dobud, koji je susret prvoga kola propustio zbog ozljede.

– Želimo sva četiri finala i borbu za trofeje. Nitko ne može obećati da će ih osvojiti, ali obećavam našim navijačima da ćemo se boriti i dati sve od sebe da ispravimo gorak okus od lani. Nadam se da je moja ozljeda stvar prošlosti i da ću u srijedu biti u bazenu. Gledao sam utakmicu u subotu i to je stvarno izgledalo moćno – izjavio je kapetan Nikša Dobud.

Iz VK Juga pozivaju sve navijače da dođu u srijedu vidjeti novog Juga koji igra atraktivno i brzo. Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u fan shopu Juga u zgradi Atlant centra, a uz predočenje pokaza JP Libertas cijena je 10 kn. Ulaznice će se prodavati i sat vremena prije početka susreta na bazenu. U prodaji su i pretplatničke iskaznice za cijelu sezonu po cijeni od 150 kuna.

Pročitajte još

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist

Ante Kolunđija u top 100 najboljih igrača tenisa u kolicima

Dulist

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist