DuList IN

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Concert photo 20

Povodom povratka Abba Ring benda darujemo sretnog čitatelja sa dvije gratis ulaznice za koncert koji će se održati 21. srpnja navečer u klubu Lazareti. Najbrži čitatelj koji na mail adresu info@dulist.hr pošalje svoje ime i prezime osvaja dvije ulaznice!
Abba Ring je projekt formiran od strane školovanih i iskusnih glazbenika koji su se okupili s jednim zajedničkim ciljem – približiti hitove slavnog švedskog pop benda današnjoj publici. Autentičnim nastupom, kostimima i koreografijom, bend u potpunosti dočarava atmosferu i duh live nastupa grupe Abba. Uz hitove, u originalnoj verziji, poput Dancing Queen, Mamma Mia, Gimme Gimme Gimme, Waterloo i mnoge druge moći ćete uživati u 120-minutnom nastupu.
Prije samog koncerta, u 21 sat, zagrijavat će vas DJ Liza. Potom će, s početkom u 22 sata, nastupiti Abba Ring te će vas u ponoća na after partyu zabavljati ponovno DJ Liza.

Pretprodajne ulaznice dostupne su putem online platforme za prodaju ulaznica Core-Event.coUlaznice su dostupne i fizički na prodajnom mjestu Tisak media (Pile). Ukoliko ostane mjesta, ulaznice će biti dostupne i na samom ulazu prije početka koncerta.

Pročitajte još

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist