DuList IN

NAGRADNA IGRA Ne propusti završnu večer Ponte Lopud

7 projekcija na plazi Veronica Arevalo ponta lopud nagradna

Ponta Lopud Festival u suradnji s DuListom daruje dvije ulaznice za filmsku projekciju i brodske transfere (18 sati Gruž – Lopud i 00.00 Lopud-Gruž za završnu večer festivala koja će se održati u nedjelju 26. lipnja. Najbrži čitatelj imat će priliku osvojiti ulaznice za film ‘Spaliti nakon čitanja’, Joela i Ethana Coena čija će se projekcija održati s početkom u 21.30 u La Baja,  RMH Lopud Lafodia, Wellness & Resort hotel.

Sve što trebate napraviti jest brže-bolje poslati ime, prezime i kontakt broj s odgovorom na nagradno pitanje na e–mail: nagradna@dulist.hr.

A, nagradno pitanje glasi: Navedite ime jednog sudionika masterclassa ovogodišnjeg Ponta Lopud festivala? 

Podsjetimo, otok Lopud i ove godine u razdoblju od 22. do 27. lipnja 2022. postaje kreativno kulturno središte profesionalaca filmske industrije, mjesto susreta filmskih talenata iz regije, značajnih autora iz svijeta filma i zaljubljenika u filmsku umjetnost. Lopud je i nezaobilazno mjesto za sve filmoljubce koji žele uživati u bogatom filmskom programu na jedinstvenim otočkim lokacijama pod vedrim nebom i uz biranu gourmet ponudu festivala. Ulaznice za filmske projekcije, kao i karte za transfer brodom, mogu se kupiti preko mrežne stranice festivala www.pontalopud.hr ili sustava ENTRIO, www.entrio.hr.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist