Aktualno

Načelnik Smokvice Kuzma Tomašić dao neopozivu ostavku

sdp kuzma tomasic05

Načelnik Smokvice na Korčuli Kuzma Tomašić dao neopozivu ostavku na mjesto načelnika, a trenutno je u istražnom zatvoru zbog sumnje u izvlačenje europskog novca, objavljuje Dalmatinski portal.

– Sa samim činom ostavke ne priznajem krivnju za djela koja mi se istražnim radnjama, koje traju od početka 2021. godine, a sada doživljavaju veliko finale pokušavaju staviti na teret. Smatram da osoba za koju postoji i najmanja sumnja da je počinila djelo koje je u sferi kaznenog zakona ne može ostati na javnoj funkciji. S obzirom na to da je od trenutka uhićenja do trenutka kada mi je omogućen prvi poziv iz istražnog zatvora prošlo ravno 11 dana, ovaj čin ostavke nije mogao biti brži – istaknuo je i dodao kako se iz istog razloga povlači i sa svih funkcija u NK Jadran Smokvica.

– Ovim putem se želim zahvaliti svim mještanima koji su mi dva puta na izborima iskazivali povjerenje, zatim svojim suradnicima s kojima sam, nadam se napravio i poneku dobru stvar za svoju Smokvicu. Također, ovim putem dajem ostavku na mjesto potpredsjednika DVD-a Smokvica, ali ostajem obični član, ako me budu trebali. Iskoristit ću priliku da se zahvalim svima vama koji ste uputili poruke podrške, a koje su došle do mene. Dajete mi snage da ustrajem u ovoj velikoj bitci koja je preda mnom. Hvala vam i do nekog novog susreta, srdačno vas pozdravljam – zaključio je Tomašić.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist