Aktualno

NAČELNIK NARDELLI Vatrogasci su napravili iznimno dobar posao i na tome im veliko hvala

nardelli
Silvio Nardelli

Vatrogasci su napravili iznimno dobar posao i na tome im veliko hvala – govori za DuList načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli koji je obišao požarište.
-Nažalost svako nekoliko godina nam se događa da uz jaki vjetar krene požar kojega je praktično nemoguće zaustaviti. Imali smo jutros i pomoć kanadera. Želim se zahvaliti svima, kako Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Župa dubrovačka, svim članovima profesionalnim i volonterima, ali i svim ostalim društvima koja su došla pomoći od javnih vatrogasnih postrojbi do dobrovoljnih vatrogasnih društva s područja Konavala, Primorja, Dubrovnika i s Pelješca, kao i vatrogasnoj interventnoj postrojbi te posadama kanadera. Zahvaljujem se i županijskom vatrogasnom zapovjedniku i svima koji su doprinijeli da ova elementarna nepogoda prođe za sad bez većih posljedica, bez ikakvih žrtava prvenstveno, a onda i materijalno jer spašeni su svi obiteljski objekti, nije došlo do nikakvih šteta. Nažalost ipak je šteta počinjena na samom krajobrazu, šumi i makiji – rekao je Nardelli te izrazio nadu da će se sve riješiti do kraja dana.
Tijekom jutra pojavila se i informacija o navodnim problemima s hidrantskom mrežom. Nardelli ističe kako o tome da nešto nije funkcioniralo nema saznanja.
-Svaka stvar je štimala besprijekorno i ne vidi u čemu je problem – kratko je poručio.

Pročitajte još

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist