DuList PROMO

NA TARACI HOTELA LERO Tapasi i vino uz glazbu uživo

lero1

U đardinu hotela Lero, u ugod­nom ambijentu Piano bara, cijelo ljeto ćete moći uživati u glazbi uživo. Lounge glazbu i poznate evergreen hitove moći ćete slušati svaku večer ispijajući vino i grickajući fine zalo­gajčiće. Ovom prigodom, vinska lista je obogaćena etiketama koje pokrivaju cijelu Hrvatsku, po vrlo pristupačnim cijenama. U ponudi je i kutjevački pje­nušac te jedan argentinski, a radi se o Chandon garden spritzu.

Razlikujemo četiri plate, onu bogatu sirevima, mesnu s narescima, riblju i selekciju svega navedenog. Plate su pomno kreirane i posložene proizvodima lokalnih OPG-ova, onih obližnjih, primjerice s Mljeta i onih udaljenijih, iz Baranje.

Plata ‘Mljeka­rov izbor’ sastoji se od selekcije vrhun­skih i nagrađivanih kravljih, kozjih i ovčjih sireva, mini papričica punje­nih škripavcem, maslina, marmelade od ljute naranče, smokava kuhanih u vinu i orašida.

lero00

Za ljubitelje mesnih delicija svakako je plata pod nazivom ‘Mesarov nož’, a sastoji se od dalma­tinskog pršuta, kobasice od jelena, suhog vrata od crne slavonske svinje, dimljene slanine, paštete od gušč­jeg mesa s bučinim uljem, kalamata maslina i ukiseljenih paprika.

lero1

‘Ribarov rez’, pogađate, riblja je plata bogata raznovrsnim morskim delicijama poput marinirane tune, mariniranih inćuna, mini papričica punjenih kozi­cama, paštete od dimljenog lososa, domaćeg motra, zelenih maslina punjenih slanim inćunima te kapara. S obzirom na kvalitetu namirnica i prekrasan vizualni dojam svake plate, vrlo je teško odlučiti koju izabrati.

lero2

Stoga, predlažemo platu ‘Simfonija okusa’ koja sadrži ono najbolje sa svake plate: od suhomesnatih delicija i sireva do onih morskih.

Tapasi se najbolje ljube uz vina poznatih vinogradarskih regija. Zato, platu sa sirevima predlažemo kom­binirati uz Galićev rosé ili Bedeko­vichev rosé sorti syrah i pinot. Uz mesnu platu predlažemo plavac mali od Križa, Bordošku kupažu Hrvatskog zagorja cabernet sauvignona i merlota od Petrača ili pinot noir Kutjevačkih podruma.

Riblja plata se izvrsno ljubi s Miljasovom malvasijom i Mežnari­ćevim sauvignonom. U ponudi su još i mnoga druga vina, a svako od njih se može naručivati i na čaše. Domaći gosti uživaju u značajnom popustu na cjelokupnu ponudu hrane i pića, kao i u besplatnom parkingu.

Uživajte u čarobnoj atmosferi Piano bara u đardinu hotela Lero, gdje se sjajna glazba uživo, vrhunska vina i ukusni zalogaji spajaju u jedinstveno iskustvo. Ovdje možete okusiti naj­bolje što Hrvatska ima ponuditi – od raznolikih plata s lokalnim delicijama do široke selekcije vrhunskih vina.

Prepustite se uživanju u poznatim notama, otkrijte bogatstvo okusa i stvorite nezaboravne trenutke uz svoje najdraže. Dođite i doživite savr­šen spoj glazbe, vina i gastronomije u Piano baru.

lero3

Pročitajte još

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada