Grad

Na javnoj raspravi Batala, Lapadska obala i Marina Gruž

Studije utjecaja na okoliš u Gružu

Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije organizira javnu raspravu triju studija o utjecaju na okoliš.

Riječ je o projektima luke otvorene za javni promet lokalnog značaja – Batala, rekonstrukciji i proširenju Lapadske obale te luke posebne namjene – luke nautičkog turizma ‘Marina Gruž’ Dubrovnik.

Sve tri javne rasprave traju 30 dana, od 13. siječnja do 11. veljače, a zainteresirani studije mogu pogledati u prostorijama Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, u Dubrovniku, svakog radnog dana od 9 do 14 sati.

Javna izlaganja studija održat će se u ponedjeljak, 27. (Marina Gruž u 17 sati) i utorak 28. siječnja (Lapadska obala u 11, a Batala u 17 sati) u Vijećnici Grada Dubrovnika.

Pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju, javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida ili u pisanom obliku dostaviti Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije, Vukovarska 16, Dubrovnik, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu.

Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

 

 

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist