DuList PROMO

Muške cipele koje dobro izgledaju s plavim trapericama

naslovna muske cipele

Ako spadate u onu skupinu ljudi kojima su traperice najdraži komad garderobe koji nosi u gotovo svakoj prilici, ali jednostavno s vremenom više niste sigurni kako uz njih nositi cipele muške, u nastavku pročitajte nekoliko naših savjeta koji će vam zasigurno pomoći pronaći idealan par (ili nekoliko njih!) i ubrzati vam spremanje prije izlaska iz doma.

Plavo i plavo je odlična kombinacija
Znanstvene spoznaje govore da oko osam posto muškaraca ima problema s razlikovanjem boja (neki stupanj daltonizma), i stoga nije čudno da zbog toga najčešće biraju jednobojne modne kombinacije koje je najlakše odrediti.

Ako volite traperice (a sigurno volite jer čitate ovaj članak), tada možete odahnuti znajući da se plave traperice i plave cipele muške odlično slažu, gotovo bez obzira na to u kojoj nijansi i modelu plave ih odaberete. Od plavih tenisica do plavih gležnjača, izbor modela tenisica ovisi o vašim modnim željama i svakodnevnim potrebama, ali u svakom slučaju možete biti sigurni da će se odlično slagati s trapericama. No, jedna napomena – ako želite postići malo ozbiljniji izgled, pokušajte izbjeći jako svijetle nijanse plave poput boje neba i vode jer su ti tonovi na obući ipak primjereniji najmlađima.

Za postizanje zaokruženog izgleda, uz traperice i plave cipele odaberite i plavu majicu, jaknu ili košulju i odlična je modna kombinacija gotova u trenu!

Plave traperice i crne cipele – modni klasik
U slučaju da smatrate plavu obuću ekstravagantnom i preferirate klasičnu crnu, tada će vam biti drago čuti da su plave traperice i crne cipele muške odlična kombinacija. Od tenisica do sasvim klasičnih modela obuće, izbor je na vama, a jutarnje spremanje brže nego ikada. Ako se pitate s čime upariti ovu kombinaciju crnih cipela i plavih traperica, odgovor ne može biti jednostavniji – s čime god želite! Vesta, pulover, majica, košulja – izbor je na vama.

Tamno smeđe cipele i plave traperice za hrabrije
Zaljubljenici u modne trendove davno su prigrlili tamno smeđe cipele jer ova nijansa unosi dozu posebnosti u svaku modnu kombinaciju. Smeđe su cipele idealan izbor za hladnije vrijeme i prekrasno se kombiniraju s jaknom ili kaputom, zahvaljujući čemu možete biti sigurni da ćete u trenu izgledati izvrsno.

Za ljeto – bež cipele i plave traperice
Ako je smeđa kraljica hladnog vremena, tada je bež ono bez čega se toplije razdoblje godine ne može ni zamisliti. Kombinirajte ih s majicom svijetlih tonova i vaše će bež cipele u kombinaciji s trapericama dati pravu dozu šika vašem outfitu. Ako nosite traperice sa svijetlim cipelama, tada samo pripazite da traperice ne puste boju na njih. To možete spriječiti na nekoliko načina. Prvo, možete oprati traperice nekoliko puta kako bi izašla sva boja koja bi mogla prijeći na obuću. Drugo, možete zavrnuti hlače da ne dodiruju obuću ili pronađite nešto kraći model hlača koji ih ne dodiruje. Na kraju, ako pošpricate svoju obuću sprejom za impregnaciju, to će vrlo vjerojatno spriječiti i da boja s hlača prijeđe na njih.

Pročitajte još

Sedam savjeta za učinkovit rad od kuće

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist