DuList PROMO

Moj Studenac klub vjernosti vaša je ulaznica u ekskluzivni svijet pogodnosti!

studenac 11 web

Gdje god da krenemo, mobitel i kartica su nam uvijek pri ruci – posebno kad svratimo do naše omiljene butige u susjedstvu. Uz Moj Studenac aplikaciju, sve što trebate za kupnju i pogodnosti je već u vašem džepu!

Zašto je dobro biti članom Moj Studenac kluba? Pa, osim što svakom kupnjom automatski skupljate bodove, moći ćete na jednostavan i praktičan način upravljati svojim bodovima, popustima i ekskluzivnim ponudama unutar aplikacije. Uz to, na temelju vaših kupovnih navika, aplikacija vam donosi posebne, personalizirane ponude i popuste koji odgovaraju samo vašim potrebama.

Aplikacija također omogućuje brzi uvid u povijest kupnji, lakše planiranje troškova i jednostavno ostvarivanje pogodnosti bez potrebe za dodatnim koracima na blagajni. No ne brinite, za one koji se još uvijek uspješno odupiru modernim tehnologijama dostupna je i fizička kartica Moj Studenac kluba, koja omogućuje prikupljanje bodova i ostvarivanje popusta prilikom kupnje u butigama Studenca.
Preuzimanje Moj Studenac aplikacije moguće je putem Google Play ili Apple App Store platformi, dok se fizička kartica može zatražiti na bilo kojem prodajnom mjestu Studenca.

Od 2. listopada 2024. godine članovi Pemo i Cool kluba postali su dijelom Moj Studenac kluba vrijednosti, a svoje fizičke Pemo ili Cool kartice se mogu zamijeniti na svim prodajnim mjestima Studenca. Sve postojeće pogodnosti automatski će biti prenesene u novi program vjernosti, a bodovi i popusti bit će dostupni odmah po aktivaciji aplikacije ili nove kartice.

Banner 300x250 DU 1

Pozivamo vas da svoje kartice zamijenite čim prije kako biste i dalje uživali u ekskluzivnim pogodnostima koje vam Studenac program vrijednosti nudi. Pemo i Cool kartice vrijedit će do ožujka 2025. godine.
Za dodatne informacije ili pomoć pri prijelazu, korisnici se mogu obratiti korisničkoj službi putem e-maila: studenac@studenac.hr, gdje će dobiti sve potrebne odgovore i podršku.

studenac22web

Pročitajte još

RESTORAN TRAMUNTANA Uz more, s morem na pjatu

SUZUKI IMA SUPER FINANCIRANJE: Doneseš 7.800 eura i voziš Vitaru kući, bez banke!

Dulist

NESTVARNI DOBITCI NA GRAĐEVINI – Evo kako građevinari dižu svoj profit

Dulist